HomePrijzen

Prijzen Ooglid.nl

Alle Ooglid.nl locaties werken met dezelfde prijzen voor een een boven-, en onderooglidcorrectie of een combinatie van beiden. De prijzen zijn gebaseerd op onze reguliere behandelingen door oogchirurgen die plaatsvinden op een poliklinische OK. 

De beste zorg hoeft niet duur te zijn

Wanneer je onze prijzen vergelijkt met die van andere klinieken dan valt het je waarschijnlijk op dat wij erg voordelig zijn. Dit komt omdat onze zeer ervaren oogchirurgen volledig gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Wij vinden het belangrijk dat de beste zorg niet duur hoeft te zijn en vinden dat je een persoonlijke zorgbehandeling verdient. 

Prijs intake

  • De kosten van een intakegesprek zijn €50,-

Prijzen ooglidcorrecties

  • Voor een bovenooglidcorrectie betaal je bij ons slechts €975,-
  • Voor een onderooglidcorrectie betaal je bij ons slechts €1.825,-

Prijzen behandeling onder narcose

Bij de bovengenoemde prijzen vindt de behandeling plaats onder lokale verdoving. Wil je liever onder algehele narcose? Dat is mogelijk, hier zijn wel meerkosten aan verbonden. Hieronder zie je de prijzen voor behandelingen die onder narcose plaatsvinden:

  • Bovenooglidcorrectie onder narcose €1.585,-
  • Onderooglidcorrectie onder narcose €2.800,-
  • Combinatie ooglidcorrectie onder narcose €3.600,-

Wordt een ooglidcorrectie vergoed?

De kosten voor een onderooglidcorrectie kun je niet declareren bij je zorgverzekeraar. Bij een bovenooglidcorrectie is dit in onder strenge voorwaarden soms mogelijk. We adviseren je hiervoor contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

Ook een voordelige ooglidcorrectie?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Tijdens een gratis intake kun je jouw wensen doorgeven en zal de plastisch chirurg of oogarts je alles vertellen over een bovenooglidcorrectie.

Gonsult aanvragen