HomeBehandelingen

Wat is een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is een chirurgische behandeling waarbij hangende oogleden of wallen worden gecorrigeerd. Deze ontstaan doordat de huid zijn elasticiteit verliest. Dit hoort bij het ouder worden. Onze medisch specialisten corrigeren dit  door overtollige huid en soms ook spier- en vetweefsel weg te halen. Een ooglidcorrectie zorgt voor beter zicht en een minder vermoeide indruk. Bij Ooglid.nl vindt je een voordelige ooglidcorrectie met de juiste kwaliteit. Onze ervaren specialisten staan klaar om jou weer een energieke uitstraling te geven!

Onderscheid in behandelingen

Er wordt onderscheid gemaakt in verschillende ooglidcorrecties. Afhankelijk van de klachten en wensen is er keuze uit een onderooglidcorrectie en bovenooglidcorrectie, of een gecombineerde behandeling. De medisch specialist vertelt je hier meer over tijdens de intake en geeft een eerlijk en open advies, waarmee je vol vertrouwen een ooglidcorrectie door onze artsen kunt laten uitvoeren. 

Hoe ziet het behandelingstraject eruit?

De behandeling van een ooglidcorrectie varieert in tijd van 45 minuten tot 2 uur, afhankelijk van de ingreep. Hierna zijn er direct een aantal leefregels waarmee je rekening moet houden. De leefregels worden tijdens de intake met je besproken. Voor een goed herstel is het belangrijk deze adviezen na te leven. Het gewenste resultaat van de behandeling is niet direct na de behandeling zichtbaar, dat heeft tijd nodig. Zwellingen en blauwe plekken trekken weg en littekens vervagen. De prachtige eindresultaten zullen na zo’n 6 maanden volledig zichtbaar zijn.

Wat zijn de complicaties en risico’s van een ooglidcorrectie?

Net zoals bij iedere andere ingreep zijn er complicaties en risico’s. Een ooglidcorrectie is een veel uitgevoerde en relatief eenvoudige ingreep waarbij complicaties nauwelijks voorkomen en risico’s klein zijn. Je leest er hier meer over.

Wat kost een ooglidcorrectie?

Bij Ooglid.nl krijg je een voordelige en hoogwaardige ooglidcorrectie, die wordt uitgevoerd door gerenommeerde plastisch chirurgen en oogartsen. Je kiest voor een scherpe prijs en de hoogste kwaliteit. Een bovenooglidcorrectie kost bij ons slechts €799,-. Een onderooglidcorrectie kost €1.119,-. Voor een gecombineerde behandeling is het totaalbedrag €1899,-. 

Waarom een ooglidcorrectie bij Ooglid.nl?

Onze gecertificeerde plastisch chirurgen en oogartsen maken van een ooglidcorrectie een maatwerk traject. Een persoonlijk advies, expertise en kwaliteit staan voorop. En niet onbelangrijk, bij ons vind je de scherpste prijs. Als je bij ons het traject ingaat worden de wensen en verwachting altijd doorgesproken, waardoor je goed wordt voorbereid op de behandeling. Wil je meer weten over ons? Kijk dan hier. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk dan deze foto’s.

Meer weten?

Wil je deze en alle andere informatie nog eens rustig nalezen? Download dan de gratis brochure. Zo weet je wat er allemaal komt kijken bij een ooglidcorrectie. 

Download brochure