HomeOver ons

Over Ooglid.nl

Ooglid.nl is specialist op het gebied van ooglidcorrecties in Nederland. Wij hebben een heldere visie: ‘De beste zorg hoeft niet duur te zijn.’ De artsen die werkzaam zijn bij de aangesloten klinieken kunnen dit bieden doordat zij zeer ervaren specialisten zijn, persoonlijke aandacht belangrijk vinden en wij scherpe prijzen hanteren.

Ervaren en vertrouwd

Bij Ooglid.nl kun je vertrouwen op het beste eindresultaat voor een uitstekende prijs. Wij zijn tevreden als jij dat ook bent. De ervaren artsen zorgen ervoor dat de ooglidcorrectie optimaal verloopt. In hun carrière hebben zij een groot aantal ooglidcorrecties uitgevoerd.

Persoonlijke aandacht

Zowel de oogleden als uitstraling van iedereen is uniek. Daarom nemen de artsen ruim de tijd om naar al je wensen te luisteren. Op basis van jouw wensen maakt de arts een persoonlijk behandelplan dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Ooglid.nl ervaringen

Wij vinden het belangrijk dat alle ervaringen met Ooglid.nl goed zijn. We verzamelen deze via KliniekErvaringen.nl. Het resultaat op dit platform is een waardering van 8.1. Wij zijn trots op deze waardering. Benieuwd naar onze reviews? Lees hier de ervaringen van anderen met Ooglid.nl.