HomeBehandelingenWallen verwijderen

Wallen verwijderen

Het kan zijn dat je er permanent vermoeid uitziet. Dit heb je niet altijd in eigen handen. Het kan voorkomen dat je een constant vermoeide uitstraling hebt terwijl je in een goede conditie bent. Wallen kunnen kunnen op allerlei manieren ontstaan. Vaak zijn stress, roken, een  ongezonde levensstijl of een slechte nachtrust de oorzaak. Bij deze oorzaken kunnen aanpassingen in je levensstijl de wallen verminderen. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het te maken hebben met ouderdom of kan het familiair zijn. Dit kan gecorrigeerd worden met een onderooglidcorrectie.

Donkere kringen onder de ogen

Wallen worden vaak door elkaar gehaald met donkere kringen onder de ogen. Donkere kringen worden veroorzaakt door een dunne en bleke huid of pigmentophoping onder de ogen, dit is niet te verhelpen met een onderooglidcorrectie. Wallen zijn daarentegen wel te corrigeren met deze behandeling.

Hoe kun je wallen verwijderen?

Permanente wallen worden verwijderd met een onderooglidcorrectie. Dit is een relatief kleine ingreep waarbij het overschot aan huid, vet- en spierweefsel wordt verwijderd. De Ooglid.nl artsen doen dit door een insnede te maken aan de buitenkant van het onderooglid. 

Wat kost het verwijderen van wallen?

De behandeling waarbij wallen worden verwijderd is een onderooglidcorrectie. Dit kost bij ons slechts €1.199,- Voor deze voordelige prijs worden beide oogleden behandeld. Het verwijderen van wallen wordt nooit vergoed door verzekeraars.

Waar kom je terecht?

Bij Ooglid.nl worden wallen uitsluitend door gecertificeerde artsen verwijderd. Tijdens de gratis intake worden de wensen, verwachtingen en risico’s  doorgesproken. Onze artsen geven een eerlijk advies en stellen een persoonlijk behandelplan op.

Gratis intake

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Tijdens een gratis intake kun je jouw wensen doorgeven en zal de plastisch chirurg of oogarts je alles vertellen over het verwijderen van wallen.

Plan een gratis intake