HomeBehandelingenOnderooglidcorrectie

Wanneer laat je een onderooglidcorrectie uitvoeren?

Een onderooglidcorrectie biedt uitkomst als er wallen ontstaan, die niet meer weggaan met een goede nachtrust. Hierdoor kun je last hebben van een blijvend vermoeid uiterlijk. Wallen ontstaan doordat de huid zijn elasticiteit verliest, dit hoort bij het natuurlijke ouderdomsproces. 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Onze onderooglidcorrecties worden uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde specialisten. Een onderooglidcorrectie duurt 1 tot 2 uur. Een correctie van het onderooglid ziet er als volgt uit:

  1. De huid wordt gedesinfecteerd

  2. De overtollige huid wordt afgetekend

  3. De arts verdooft het gebied rondom de ogen met onderhuidse injecties

  4. Het overschot aan huid wordt verwijderd, indien nodig ook het teveel aan vet- en spierweefsel

  5. De wond wordt nauwkeurig gehecht en afgedekt met pleistertjes

  6. De hechtingen worden verwijderd na 1 week

 

Plan een gratis intake

Hoe lang duurt het herstel?

De eerste 2 à 4 dagen is het normaal dat de ogen blauw en gezwollen zijn. Dit zal in verloop van tijd wegtrekken. Er zijn een aantal belangrijke leefregels die het herstelproces optimaliseren. De behandelende arts adviseert je hierover. Het uiteindelijke resultaat is na zo’n 6 maanden zichtbaar.

Wat is het resultaat van een onderooglidcorrectie?

Voor - en na de behandeling worden er foto’s gemaakt. Hierdoor kan je goed zien wat het uiteindelijke resultaat is van de ingreep. Op deze pagina vind je voor en na foto's van eerdere patiënten.

Wat zijn mogelijke complicaties en risico’s?

Een onderooglidcorrectie kan complicaties met zich meebrengen. In de meeste gevallen genezen die vanzelf, of kunnen ze verholpen worden met een extra behandeling. De mogelijke complicaties en risico’s worden doorgesproken tijdens de intake. Je kunt er hier meer over lezen.

Wat kost een onderooglidcorrectie?

Een onderooglidcorrectie kost bij ons slechts €1.199,-. Deze prijs is voor het behandelen van beide onderoogleden. Voorafgaande de behandeling krijg je een gratis intake.

Waar kom je terecht?

Voor een onderooglidcorrectie kom je terecht bij  een  ervaren en BIG-gecertificeerde medische specialist op één van onze locaties. Wensen en verwachtingen worden met je doorgesproken en daarna wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Wil je meer weten over ons? Klik dan hier.

Mogen we jou ook helpen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Tijdens een gratis intake kun je jouw wensen doorgeven en zal de plastisch chirurg of oogarts je alles vertellen over een onderooglidcorrectie.

Plan een gratis intake