HomeOoglidcorrectiesOnderooglidcorrectie

Onderooglidcorrectie

Wallen, iedereen heeft ze wel eens. Vaak zijn deze zichtbaar wanneer je een korte nacht hebt gehad of wanneer je een langere tijd niet voldoende rust hebt genomen. Dit soort wallen trekken meestal vanzelf weer weg. Maar wanneer je voortdurend last houdt van wallen, is er wellicht iets anders aan de hand. Doordat deze wallen niet wegtrekken, zul je er blijvend vermoeid uitzien. Een onderooglidcorrectie biedt uitkomst als er wallen ontstaan, die niet meer weggaan met een goede nachtrust.

Wallen kunnen zich tevens vormen onder de ogen doordat onze huid steeds minder soepel en elastisch is en deze collageen verliest wanneer we ouder worden. Ophopend vocht of vet kan tevens een veroorzaker zijn van blijvend zichtbare wallen. Door het laten uitvoeren van een onderooglidcorrectie geef je jezelf die open, frisse en uitgeruste uitstraling terug.

De onderooglidcorrectie behandeling

Onze onderooglidcorrecties worden uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde specialisten. Een onderooglidcorrectie duurt 1 tot 2 uur. Daarna mag je in de meeste gevallen vrij snel na de ooglidcorrectie weer naar huis, mits er gebruik is gemaakt van een plaatselijke verdoving. Wanneer er wordt gekozen voor een volledige narcose, is een dagopname vaak noodzakelijk. Een correctie van het onderooglid ziet er als volgt uit:

Door middel van een kleine incisie onder de wimperrand wordt het teveel aan huid of weefsel verwijderd. Het litteken dat achterblijft is hierdoor minimaal en meestal nauwelijks zichtbaar, doordat het litteken weg zal vallen in de huidplooi onder je ogen.

  1. De huid wordt gedesinfecteerd

  2. De overtollige huid wordt afgetekend

  3. De arts verdooft het gebied rondom de ogen met onderhuidse injecties

  4. Het overschot aan huid wordt verwijderd, indien nodig ook het teveel aan vet- en spierweefsel

  5. De wond wordt nauwkeurig gehecht en afgedekt met pleistertjes

  6. De hechtingen worden verwijderd na 1 week

Consult aanvragen

Het herstel van de behandeling

De eerste 2 à 4 dagen is het normaal dat de ogen blauw en gezwollen zijn. Dit zal in verloop van tijd wegtrekken. De hersteltijd verloopt bij iedereen anders, maar in de meeste gevallen zal dit verloop van tijd wegtrekken. Er zijn een aantal belangrijke leefregels die het herstelproces optimaliseren. De behandelende arts adviseert je hierover. Het uiteindelijke resultaat is na zo’n 6 maanden zichtbaar.

Het resultaat van een onderooglidcorrectie

Voor - en na de behandeling worden er foto’s gemaakt. Hierdoor kan je goed zien wat het uiteindelijke resultaat is van de ingreep. Op deze pagina vind je voor en na foto's van eerdere patiënten.

Wat zijn mogelijke complicaties en risico’s?

Een onderooglidcorrectie kan complicaties met zich meebrengen. In de meeste gevallen genezen die vanzelf, of kunnen ze verholpen worden met een extra behandeling. De mogelijke complicaties en risico’s worden doorgesproken tijdens de intake. Je kunt er hier meer over lezen.

De kosten van een onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie kost bij ons slechts €1.725,-. Deze prijs is voor het behandelen van beide onderoogleden. Voorafgaande de behandeling krijg je een gratis intake.

Waar kom je terecht?

Een onderooglidcorrectie voor een scherpe prijs laten uitvoeren, maar toch profiteren van de beste kwaliteit? Bij ooglid.nl kun je voor het uitvoeren van een onderooglidcorrectie tegen lage kosten terecht bij één van onze ervaren en BIG-gecertificeerde medische specialisten. Wensen en verwachtingen worden met je doorgesproken en daarna wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Wil je meer weten over ons? Klik dan hier.

Plan jouw gratis intake

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Tijdens een gratis intake kun je jouw wensen doorgeven en zal de plastisch chirurg of oogarts je alles vertellen over een onderooglidcorrectie of onze andere ooglidcorrecties.

Consult aanvragen

Wat kost een onderooglidcorrectie?

Een onderooglidcorrectie voor beide onderoogleden kost bij ooglid.nl slechts €1.825,-. De behandeling zal worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Liever onder algehele narcose? Dit is mogelijk tegen een meerprijs. Je betaalt dan € 2800,- voor het uitvoeren van een onderooglidcorrectie. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw.

Wanneer onderooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is een uitkomst wanneer je hardnekkige wallen onder de ogen wenst aan te pakken en te verwijderen. Door middel van een onderooglidcorrectie wordt overtollig spier- of vetweefsel of een overschot aan huid verwijderd. Deze eenvoudige ingreep geeft een prachtig resultaat en een vermoeide uitstraling is hierdoor verleden tijd.