Maak kennis met onze specialisten

Bij Ooglid.nl wordt u uitsluitend behandeld door een ervaren ooglidcorrectie specialist. Onze chirurgen zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en/of bij de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie en/of bij het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap.

Dr. P. Koster

Dr. P. Koster

Dr. Koster is sinds 2004 werkzaam als plastisch chirurg en vindt voornamelijk dat met ooglidcorrecties een groot resultaat bereikt kan worden met een relatief kleine ingreep.

Meer over Dr. P. Koster

Dr. Y.M. Bartlema

Dr. Y.M. Bartlema

Dr. Ymke Bartlema is sinds 2006 werkzaam als oogarts en heeft oculoplastische chirurgie als subspecialisme.

Meer over Dr. Y.M. Bartlema

Dr Schellekens

Dr. P.P.A. Schellekens

Dr. Schellekens heeft inmiddels honderden ooglidcorrecties voor ons uitgevoerd. Naast ooglidcorrecties, voert hij ook reconstructieve ingrepen aan het ooglid uit.

Meer over Dr. P.P.A. Schellekens

Dr. M. Hoefkens

Drs. M. Hoefkens

Drs. M. Hoefkens vindt de arts-pati?nt relatie erg belangrijk. Zij neemt daarom de tijd om uw verwachtingen en wensen te bespreken.

Meer over Drs. M. Hoefkens

Dr. N.A. Roche

Dr. N.A. Roche

Dr. N.A. Roche vindt het heel bijzonder om pati?nten te helpen met een plastisch chirurgische ingreep. Voor pati?nten kan de ingreep een grote impact hebben op hun levenskwaliteit.

Meer over Dr. N.A. Roche

Drs. D. Jairath

Drs. D. Jairath

Drs. D. Jairath is een gerespecteerd plastisch chirurg. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.

Meer over Drs. D. Jairath

Drs. R.A. Christiano

Drs. R.A. Christiano

Drs. R.A. Christiano heeft veel ervaring met ooglidcorrecties. Hij werkt sinds 1991 als plastisch chirurg.?Hij is sociaal en stelt mensen op hun gemak.

Meer over Drs. R.A. Christiano

Drs. P.P. Ferdinandus

Drs. P.P. Ferdinandus

Drs. P. Ferdinandus is naast zijn werkzaamheden voor Ooglid.nl ook werkzaam in het Alexander Monro Borstkanker ziekenhuis.

Meer over Drs. P. Ferdinandus