Onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie kan een goede oplossing zijn als u zich stoort aan de wallen onder uw ogen. Hierdoor kunt u er vermoeid uitzien.

Ontstaan wallen

Wallen ontstaan vaak door het verslappen van de huid. Vaak in combinatie met het verslappen van het onderhuids bindweefsel.

Behandeling onderooglidcorrectie

Onze ooglidcorrecties worden altijd uitgevoerd door een onze zeer ervaren specialisten. Een onderooglidcorrectie duurt 1 tot 2 uur.

Techniek

Tijdens een onderooglidcorrectie wordt overtollig vet- en spierweefsel weggehaald. De onderoogleden worden plaatselijk verdoofd en er wordt een sneetje in de huid net onder de wimperlijn gemaakt. Hierdoor is het litteken nauwelijks zichtbaar.

Onderooglidcorrectie in 6 stappen

  1. De specialist tekent het huidoverschot af.
  2. De huid wordt gedesinfecteerd.
  3. Daarna verdooft hij/zij uw onderoogleden met onderhuidse injecties.
  4. Het teveel aan huid wordt verwijderd. Als het nodig is, wordt ook het teveel aan spier- en/of vetweefsel verwijderd.
  5. De wond wordt netjes gehecht.
  6. Na 1 week worden de hechtingen verwijderd.

Na de behandeling

Na de behandeling mag u nog 20 tot 30 minuten bijkomen in de verkoever met ijspakkingen op uw ogen. Hierna kunt u naar huis. U kunt na de behandeling niet autorijden. Wij adviseren u iemand mee te nemen die u naar huis kan brengen.

Herstel onderooglidcorrectie

We adviseren u de eerste week rustig aan te doen. Daarna kunt u uw normale dagelijkse bezigheden weer oppakken. Na de onderooglidcorrectie is het belangrijk om goed te koelen en rust te nemen. Lees meer over het herstel van een ooglidcorrectie.

Littekens na de onderooglidcorrectie

Nadat u goed bent hersteld van de onderooglidcorrectie zijn de littekens nauwelijks zichtbaar. De incisies worden namelijk vlak onder de wimpers gemaakt.

Goed resultaat

Om het resultaat van de onderooglidcorrectie goed te kunnen beoordelen, worden er voor en na de behandeling foto?s gemaakt.

Wat kost een onderooglidcorrectie?

Bij Ooglid.nl kost een onderooglidcorrectie slechts €1.199,-. Dit tarief is voor behandeling van beide onderoogleden.