Een ooglidcorrectie: de behandeling

Ieder jaar kiezen duizenden mensen voor een ooglidcorrectie. Dit is een relatief eenvoudige ingreep die een grote positieve invloed kan hebben op uw uitstraling. Na een ooglidcorrectie ziet u er over het algemeen jonger, alerter, minder moe en frisser uit.

Een ooglidcorrectie vraagt deskundigheid. Daarom werken wij bij Ooglid.nl uitsluitend met ervaren zeer ervaren specialisten die samen vele ooglidcorrecties hebben uitgevoerd. Hierdoor krijgt u het beste resultaat. Dit blijkt ook uit onze klantbeoordeling: we scoren een op KliniekErvaringen.nl.

Bovenooglidcorrectie

Bij een bovenooglidcorrectie wordt het teveel aan huid en vet eventueel weggehaald. Doordat het litteken in de natuurlijke huidplooi valt, is het litteken later nauwelijks te zien. U heeft weer een frisse oogopslag. Lees meer over een bovenooglidcorrectie.

Onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie is een oplossing voor wallen of zakjes onder uw ogen. De specialist verwijdert het teveel aan vet en huid. Daardoor ziet u er uitgeruster uit. Lees meer over een onderooglidcorrectie.

De behandeling in 6 stappen

  1. De specialist tekent het overschot aan huid nauwkeurig af.
  2. De huid wordt gedesinfecteerd.
  3. De chirurg verdooft het gebied rondom uw ogen met onderhuidse injecties.
  4. De chirurg verwijdert het teveel aan huid en indien nodig ook een teveel aan spier- en vetweefsel.
  5. Hierna hecht de specialist de huid nauwkeurig.
  6. De hechtingen worden na 1 week verwijderd.Bovenooglidcorrectie

 

Hoe lang duurt een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie duurt ongeveer 30 minuten tot een uur. Als een boven- en onderooglidcorrectie worden gecombineerd is de duur ongeveer anderhalf tot twee uur.

Er zijn een aantal aandachtspunten voorafgaand aan een ooglidcorrectie.